CV Hund Falk architecten

Beiden zijn afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en hebben jaren lange ervaring bij grote en kleine bureaus en met grote en kleine projecten. 

Floris Hund (1970) werkte 15 jaar (van 1996 tot 2012) bij Architectenbureau Marlies Rohmer, waarvan de laatste 5 jaar als architect/directeur. Hier heeft hij aan een breed scala van projecten gewerkt en heeft zich ontwikkeld tot een allround architect. Naast de werkzaamheden binnen het bureau geeft hij les en begeleidt hij studenten bij hun afstuderen aan de Academies van Bouwkunst. Daarnaast is Floris lid van diverse adviescommissies zoals de Welstandcommissie en Kwalteitsteams. 

Elsbeth Falk (1968) werkte bij Fons Verheijen (van 1993 tot 1998) en Teun Koolhaas (afdeling stedenbouw van 1998 tot 2002) en kreeg in 2001 een Archiprix nominatie voor haar afstudeerwerk. In 2002 startte zij haar eigen bureau en was zij daarnaast van 2007 tot en met 2015 als decaan verbonden aan de Academie voor Bouwkunst Amsterdam. Momenteel geeft zij  les en begeleidt zij diverse afstuderenden aan de Academies van Bouwkunst. Ook Elsbetn neemt deel aan diverse kwaliteitteams en adviescomissies. 

De combinatie van praktijk en onderwijs zorgt er o.a. voor dat er met een open blik naar het eigen werk wordt gekeken.

Op 1 januari 2012 hebben Floris en Elsbeth de handen ineen geslagen en gaan samen verder onder de naam Hund Falk Architecten. Een samenwerking die bijna 30 jaar geleden informeel op de Academie van Bouwkunst begon is daarmee formeel geworden.